Dit Ben Ik!

Hallo Dit Ben Ik!, Karin van der Bruggen- van Rijswijk.  Gelukkig getrouwd woon ik samen met Bram van Rijswijk en onze dochter Feije (okt. 2018) in het frisse, natuurlijke en prachtige Loon op Zand.

Binnen de gastouderopvang maak ik als gastouder gebruik van alle kennis en vaardigheden die ik door de jaren heen heb opgedaan, in de opvang, in studies en binnen mijn eigen praktijk. Mijn praktijk ‘KUZZ, Kracht uit Zeven Zonnestralen’ is sinds 2012 mijn grote passie. Vanaf het begin ben ik met mijn praktijk werkzaam geweest binnen de opvoeding, zowel als begeleider van ouders met hun opvoedingsvragen, alsook binnen de opvang en begeleiding van hun kinderen. Ik werkte met hen samen op weg naar een ‘stralend ouderschap’. Naast opvoeding richt ik me ook op zwangere vrouwen en kinderen in de vorm van yoga, massage en coaching. Tevens geef ik regelmatig informatieavonden aan ouders en trainingen aan professionals omtrent het opvoeden en begeleiden van kinderen. Dit blijf ik, naast de gastouderopvang, nog steeds doen.

Al mijn ervaring neem ik mee om ook de opvangkinderen te laten stralen!

Relevante studies

  • PABO (Lerarenopleiding Basisonderwijs)
  • Kindercoach; specialisatie in ADHD, Nieuwetijd & Hooggevoeligheid
  • Yogaopleidingen; babyyoga, kinderyoga en zwangerschapsyoga
  • Massageopleidingen; zwangeren, baby’s en kinderen
  • Medische – en Psychosociale basiskennis, alsook EHBO aan kinderen
  • Bijscholingen binnen de gastouderopvang (Professionele babyopvang BabyWijs©, Pedagogische basisdoelen, Taalontwikkelingsstoornis (TOS), Communiceren met ouders, Hygiëne, Kinder-/ Infectieziekten, en meer)