Informatie

Gastouderopvang Dit Ben Ik! is geopend op donderdagen van 07.30 t/m 17.30 uur. Opvang buiten deze dagen, tijden, in avonden/weekenden en op feestdagen is in overleg mogelijk. Men reserveert bij ons vaste opvanguren, welke in de overeenkomst staan vastgelegd. Deze momenten zijn voor het kind gereserveerd.

Onze gastouderopvang hanteert in 2021 een uurtarief van €6,15 per kind per uur. Voor opvang tussen 19.00 en 7.00 uur, alsook weekenden rekenen wij een uurtarief van 150%. Opvang tijdens erkende feestdagen in overleg mogelijk tegen een uurtarief van 200%.

Deze vergoeding is inclusief ons verantwoorde aanbod in eten & drinken, beddengoed, slabbertjes en andere verzorgingsdoeken. Wij vragen je zelf zorg te dragen voor verzorgingsproducten (o.a. eigen zonnebrand, billenzalf), luiers en luierdoekjes, babyvoeding en voeding tot 1 jaar, pyjama en slaapzak, de eigen dierbare spulletjes van je kind (zoals speen, knuffel), alsook reserve- en seizoenskleding (waaronder regenlaarsjes, zwemkleding, petje).

Wij zijn zorgvuldig en houden rekening met dieetvoeding of specifieke wensen omtrent het kind. Ouders zorgen zelf voor specifieke dieetvoeding, onder andere bij allergieën of intolerantie.

Gastouderopvang Dit Ben Ik! is geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen (LRKP). Door deze registratie wordt het aanvragen van KinderOpvangToeslag mogelijk gemaakt. Krijg meer inzicht in de hoeveelheid toeslag op www.toeslagen.nl

De gastouderbureaus waarbij wij aangesloten zijn (o.a. Gastouderbureau Bontekoe uit Loon op Zand en ViaViela) functioneren als bemiddelaar tussen ouder(s) en gastouder. Zij zijn er ter ondersteuning en voeren de kassier functie uit. Tevens controleren de bureaus de opvang, voeren inspecties uit en evalueren de opvang, zodat samen gewerkt wordt aan een kwalitatieve goede opvang. Om deze redenen brengt ook het betreffende gastouderbureau bemiddelingskosten in rekening.