Informatie

Gastouderopvang Dit Ben Ik! is geopend op dinsdag en donderdag van 07.30 t/m 18.30 uur. Echter staan wij open voor specifieke opvangvragen, deze kun je altijd bij ons bespreekbaar maken.

Wij hanteren een uurtarief van €5,75 per kind, inclusief ons verantwoorde aanbod in eten & drinken, beddengoed, slabbertjes en (wasbare) billendoekjes. Wij vragen je zelf zorg te dragen voor luiers, babyvoeding en de eigen dierbare spulletjes van je kind (speen, knuffel), alsook reserve- en seizoenskleding.

Gastouderopvang Dit Ben Ik! wordt later dit kalenderjaar geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen (LRKP) en is aangesloten bij Gastouderbureau Bontekoe en Gastouderbureau ViaViela. Door de registratie wordt het aanvragen van KinderOpvangToeslag voor jullie mogelijk gemaakt.

 

Gastouderopvang Dit Ben Ik! streeft naar bewuste keuzes omtrent de voedingsmiddelen voor alle kinderen, afgestemd op leeftijd, behoeften en mogelijkheden. Wij kiezen voor volwaardige en gezonde producten.
– Wij eten en drinken bij voorkeur biologisch, maar niet altijd.
– Wij drinken water, (kruiden)thee of (geiten)melk. Soms een (vers) sapje.
– Wij vinden een variërend aanbod van fruit en groenten belangrijk. In de zomermaanden halen we dit uit eigen (moes)tuin.
– Wij eten (zelfgebakken) brood en met regelmaat ook andere zelfgemaakte producten (pindakaas, groente spread, ijsjes, etc.).
– Wij eten geen snoep, wij pakken liever een gezonder alternatief. Zo eten wij tussendoortjes als rozijntjes, rijstwafels, komkommer, nootjes en zelfgemaakte haverkoekjes.
– Wij zijn zorgvuldig en houden rekening met dieetvoeding of specifieke wensen omtrent jouw kind. Je zorgt zelf voor specifieke dieetvoeding, onder andere bij allergieën of intolerantie.
– Wij adviseren je in de overgang naar vaste voeding het fruithapje en avondhapje zelf mee te nemen, daar wij het belangrijk vinden dat het kind eerst enkele dagen kan wennen aan elk nieuw voedingsmiddel. Door hier als ouder zelf zorg voor te dragen, kun je dit simpelweg beter in de gaten houden.